We nemen deel aan verschillende beurzen, markten en internationale evenementen. Lees over onze eerdere ervaringen.

Khuyaq Webshop

https://www.khuyaq.nl

Wij zijn nog bezig om teksten te corrigeren en om nieuwe producten op  Khuyaq webwinkel te zetten. Onze excuses voor het ongemak. Wij werken voor u.

Vindt u het misschien moeilijk om producten via de online winkel te vinden of hebt u meer informatie nodig? Stuur maar uw tips of suggesties via email naar ons adres info@khuyaq.nl  Uw opinie is belangrijk voor ons.

Wij hebben nog een promotie van 10% korting voor uw eerste aankoop als u via in onze newsbrief inschrijft.  Die promotie eindigt op zondag 31 december 2017. Let op! Die promotie werkt niet samen met andere aanbiedingen.

Instructies:  Inschrijf via de link op de voorpagina van onze web, dan krijgt u een code. Die code moet u in zetten bij de kassa van de webwinkel. De kassa rekent dat automatisch. Heeft u vragen of help nodig? U kunt contact met ons opnemen via mobiel of mail: info@khuyaq.nl. 

Nieuwe producten

Dit jaar 2017 begonnen we met nieuwe producten. Altijd met onze traditionele alpaca wollen stoffen, van zeer goede kwaliteit, handgemaakt door onze Peruaanse wevers of borduurers. Ook speciaal geselecteerde ontwerpstukken.

Ruanas, poncho’s en mutsen van alpaca voor verschillende seizoenen. Voor de lente of zomer. Verschillende stijlen en mooie kleuren.

Ons doel is om meer steden te bereiken in Nederland, België en Duitsland en daarna hele Europa om onze producten bekend te maken. Help ons verder te werken met deze geweldige kwaliteit materialen, handwerk en technieken. Biologische producten. Kies een sjaal, poncho of ruana die je leuk vindt. Stuur ons je favoriete kleuren en combinaties via onze mail, of Social Media. Op deze manier geven we meer werk aan mensen die dagelijks moeten leven. We brengen geselecteerde producten naar de smaak van ons publiek dat ons volgt via deze pagina en via Facebook, Instagram of Twitter.

Wij zijn hier om u te dienen! .

Social Media

Meer en meer vrienden die ons volgen via Facebook, Instagram en Twitter. Hartelijk dank.

Dat betekent veel voor ons. Wij werken en brengen voor onze klanten op verschillende merken en producten van kwaliteit en creatieve handwerk uit Peru.  Ambachtelijke wevers en ontwerpers van alpacawol.  We hebben nieuwe plannen voor 2018. We houden jij op de hoogte.

Binnenkort zullen er modellen voor jouw keuze zijn. We willen graag een overzicht van je favoriete modellen maken om onze nieuwe collectie te kiezen. Deze enquête wordt verzonden via facebook en instagram. Steun ons!

Markten en evenementen.

Kijk naar onze Agenda voor nieuwe markten of evenementen. Ken je een interesante markt perfect voor ons dichtbij jou! Laat ons weten. We willen de volgende steden bezoeken: Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Maastricht, Hengelo, Antwerpen, en ook steden in Duitsland.

Binnenkort zullen we onze agenda voor 2018 publiceren. Evenementen en markten dicht bij jou. Daar kun je jouw favoriete kleding en promoties van de dag zien!

Volg ons op onze pagina via social media en kijk naar onze agenda kalender .

Nieuwe Producten

De International Alpaca Show 2016 Boekel, Tuin Markthallen.

2016 waren bij aanwezig bij Het grootste POP UP LEIDEN Warenhuis van Nederland in Leiden.

Flyer

International Alpaca Show 2016 Boekel, Tuin Markthallen.

02 oktober 2016 was de eerste keer dat de International Alpaca Show in de Tuinmarkt Haalen in Boekel georganiseerd werd.

De alpaca is een camelid en is afkomstig uit Zuid-Amerika. Een leuk evenement voor jong en oud met gastvrijheid en gezelligheid van Boekelse Brabant!Tijdens de show werden de alpaca-deelnemende alpaca-fokkers vergeleken voor lichamelijke en vooral wolkwaliteit. Vind ook de prijsuitreiking van de overgelegde jassen.
Juridische Cathy Lloyd, zelf-opgewonden alpaca fokker en rechter van vele internationale shows.

Tussendoor was het natuurlijk leuk om langs de stallen te wandelen, waar allerlei goederen verkocht werden, zoals kleding en lokale producten.

Khuyaq Peru was aanwezig met natuurlijke producten met ons merk Khuyaq. 100% Baby Alpaca sjaals en ponchos handgemaakt. Originele ontwerpen. Zelfs met

alle geborduurde accessoires zoals riemen, hoofdbanden, portemonnees en andere artikelen.

MEDIA

Artikel in het Telegraaf

Artikel in de Brabants Dagblad

Internationale Alpaca Show Boekel 2017: Spring Show
Informatie voor bezoekers:
* Op zaterdag 11 maart en zondag 12 maart 2017, de vereniging in de Tuin Markthallen Boekel in een nieuwe International Alpaca Show.

Meer info Alpaca Show bij Boekel 2017

Meer infoAlpaca Association Benelux